Asiantuntevat ja luotettavat isännöintipalvelut

Kuopion Talokeskus noudattaa hyvää isännöintitapaa ja isännöinnin eettisiä ohjeita. Kannamme vastuumme yhdessä taloyhtiöiden hallitusten kanssa kiinteistöjen kunnosta, asumismukavuudesta, turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Isännöintimme on asiantuntevaa huolenpitoa ja asiakkaan omaisuuden varjelemista.

Omaisuudestasi huolehtimiseen kuuluu myös taloudellisuus ja suunnitelmallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa omaisuutesi arvo vuosienkin päähän. Isännöintipalvelumme kattaa niin hallinnolliset palvelut, taloushallinnon kuin teknisen osaamisen.

Suunnitelmallisuudella ja ajallaan suoritetuilla korjauksilla taloyhtiöt välttävät myöhemmin ilmaantuvat, yllättävät korjaustarpeet. 
 

ISA-auktorisoitu

Kuopion Talokeskus Oy on auktorisoitu isännöintitoimisto. Suomen Kiinteistöliitto, maamme asunto-osakeyhtiöiden tärkein edunvalvontajärjestö, perusti yhdessä muiden alan järjestöjen kanssa vuonna 1987 Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistyksen ISA ry:n. Yhdistys myöntää auktorisoinnin ainoastaan ISAn laatunormit täyttäville isännöitsijätoimistoille. Auktorisointiin kuuluu Det Norske Veritaksen tekemä auditointi (tarkastus)  joka kolmas vuosi.

Isännöintiä tyytyväisille asiakkaille Kuopiossa ja lähiympäristössä

Kuopion Talokeskus on luotsannut useita kymmeniä taloyhtiöitä läpi kiinteistön elinkaareen kuuluvien vaiheiden. Lakien, asetusten ja rakennusmääräysten lisäksi isännöitsijämme ymmärtävät asioiden inhimillisen puolen: onhan aina kyse ihmisten kodeista ja omaisuudesta. Parhaat ja taloyhtiön kannalta kannattavimmat ratkaisut syntyvät yhteistyöllä ja oikeaan tietoon pohjautuvilla päätöksillä.