Vikailmoitus​

HUOM! Ilmoita tällä lomakkeella vain Kuopion Talokeskuksen kiinteistöhuollossa olevien talojen asioita. Mikäli taloyhtiössä on joku muu kiinteistöhuoltoliike, niin heidän yhteystiedonsa löytyvät taloyhtiön ilmoitustaululta.

Jos TV-kuvassa tai internetyhteyksissä on ongelmia, tee niistä ilmoitus suoraan DNA:n vikailmoitusnumeroon 0800 300 500 (muutamissa kohteissa operaattorina voi olla myös Telia).

Voit tehdä vikailmoituksen oheisella lomakkeella, jos asunnossasi on taloyhtiön korjausvastuuseen kuuluvia vikoja. Kiireellisissä tapauksissa soita suoraan taloyhtiösi huoltopäivystykseen.

Teemme vikakorjaukset arkisin kello 8–15. Ilta- ja viikonloppupäivystys on tarkoitettu kiireellisiä tapauksia varten, esim. vesiputken rikkoontuminen.

Vikailmoituslomake

Huomioi isot ja pienet kirjaimet

HUOM! Lomakkeen tiedot lähetetään normaalilla suojaamattomalla yhteydellä. Kiitos vikailmoituksestasi, huolehdimme jatkossa tarvittavista toimista!

  • ”Asiakkaillemme tuottamiamme hyötyjä ovat kiinteistön arvon säilyminen, turvallisuus ja asumisviihtyvyys.”

    JARI BOLODIN, TOIMITUSJOHTAJA, VASTAAVA ISÄNNÖITSIJÄ, AIT

  • ”Huolto- ja siivoushenkilöstömme pitää taloyhtiöt siisteinä, kodikkaina ja toimivina, ripeästi ja asiakasta kuunnellen.”

    ANTTI HEIKKINEN, HUOLTOPÄÄLLIKKÖ, HMT