Huolellinen kiinteistönhoito pitää paikat kunnossa ja kulut kurissa

Kiinteistönhoidon palveluihimme kuuluvat ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, sisäsiivoukset, yleisten tilojen kunnossapito ja erilaiset kiinteistön vastuulla olevat korjaukset. Nykyaikaiseen kiinteistönhoitoon kuuluu myös tiedottamista, raportointia sekä palvelujen kehittämistä. Remonttipalvelumme tarjoaa korjauspalvelua taloyhtiöille tuntityönä.

  • Huoltomiespalvelut
  • Ympärivuotinen ulkoalueiden puhtaanapito
  • Päivystys 24 h/vrk
  • Lämmön, sähkön ja veden kulutusseuranta
  • Kiinteistöjen pienehköt korjauspalvelut
  • Sähkötyöt

Turvallisuutta 24 tuntia vuorokaudessa

Päivystyksen tarkoituksena on turvata kiinteistön häiriötön toiminta sekä järjestää vika- ja avainpäivystys. Jokaisella vakituisella työntekijällämme on tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Lisäksi huoltomiehet ovat suorittaneet erilaisia alan ammattikursseja. Henkilöstömme vaihtuvuus on vähäistä, minkä ansiosta kiinteistöjen tuntemus säilyy hyvänä vuodesta toiseen.

Energian kulutuksen seuranta

Taloyhtiön suurimmat kuluerät muodostuvat energian käytöstä. Seuraamme taloyhtiön lämmön, veden ja sähkön kulutusta kuukausitasolla.

Huolellinen kulutusseuranta paljastaa laitteiden ja järjestelmien mahdolliset vikatilanteet. Näin taloyhtiö välttyy ylimääräisiltä kuluilta.

Siivous

Siisteys ja puhtaus ovat näkyvä osa asumisviihtyvyyttä. Koulutetut ja tunnolliset siivoojamme huolehtivat taloyhtiöiden yleisten tilojen puhtaudesta. Suoritamme sovittaessa erilliskorvausta vastaan yleisten tilojen suursiivoukset (esim. ikkunoiden ja seinien pesut), porraskäytävien vahanpoistot sekä toimistosiivoukset.