Isännöinti ja kiinteistönhoito luotettavasti, paikallisesti ja ammattitaidolla

Kuopion Talokeskus Oy on tuttu ja läheinen kumppani tuhansille Kuopiossa asuville. Vuonna 1968 perustetun yrityksen palveluihin kuuluvat nykyaikaiset isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut.

Isännöimme kiinteistöjä Kuopiossa ja Siilinjärven Vuorelassa. Kiinteistönhoitopalveluja tuotamme Kuopion kaupunkialueella. Toimintamme kulmakiviä ovat kiinteistöjen arvon säilyttäminen sekä asumismukavuuden varmistaminen. Palvelemme asiakkaitamme yli 60 ammattilaisen ja nykyaikaisen konekannan voimin.

Vahvuutena paikallistuntemus

Kuopion Talokeskus on paikallinen, Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry:n omistama yritys. Paikallisuus on asiakkaan kannalta suuri etu, sillä kaikki asiakkaiden asiat hoidetaan kotipaikkakunnalla ja työntekijät asuvat samalla seudulla. Tunnemme hyvin myös täkäläiset eri palveluiden tuottajat ja yhteistyökumppanit. Tämä monessa koeteltu verkosto tuottaa kanssamme palvelut napakasti ja ajallaan.

Toimintamme kasvu ja kehitys on osoitus asiakkaidemme luottamuksesta, eikä tähän mielestämme ole edelleenkään oikotietä. Uskomme vuosikymmenten aikana hioutuneeseen palvelukonseptiimme: tee työsi sydämellä, panosta ammattitaitoosi ja opi tuntemaan asiakkaasi sekä hänen tarpeensa.

  • ”Asiakkaillemme tuottamiamme hyötyjä ovat kiinteistön arvon säilyminen, turvallisuus ja asumisviihtyvyys.”

    JARI BOLODIN, TOIMITUSJOHTAJA, VASTAAVA ISÄNNÖITSIJÄ, AIT

  • ”Huolto- ja siivoushenkilöstömme pitää taloyhtiöt siisteinä, kodikkaina ja toimivina, ripeästi ja asiakasta kuunnellen.”

    ANTTI HEIKKINEN, HUOLTOPÄÄLLIKKÖ, HMT