Luotettavasti, Paikallisesti, Ammattitaidolla 

Kuopion Talokeskus Oy on tuttu ja läheinen kumppani tuhansille Kuopiossa asuville. Vuonna 1968 perustetun yrityksen palveluihin kuuluvat nykyaikaiset isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut.

Isännöimme kiinteistöjä Kuopiossa ja Siilinjärven Vuorelassa. Kiinteistönhoitopalveluja tuotamme Kuopion kaupunkialueella. Toimintamme kulmakiviä ovat kiinteistöjen arvon säilyttäminen sekä asumismukavuuden varmistaminen. Palvelemme asiakkaitamme yli 60 ammattilaisen ja nykyaikaisen konekannan voimin.

Vahvuutena paikallistuntemus

Kuopion Talokeskus on paikallinen, Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry:n omistama yritys. Paikallisuus on asiakkaan kannalta suuri etu, sillä kaikki asiakkaiden asiat hoidetaan kotipaikkakunnalla ja työntekijät asuvat samalla seudulla. Tunnemme hyvin myös täkäläiset palveluiden tuottajat ja yhteistyökumppanit. Tämä monessa koeteltu verkosto tuottaa kanssamme palvelut napakasti ja ajallaan.

Toimintamme pitkä ja vakaa kehitys on osoitus asiakkaidemme luottamuksesta.  Uskomme vuosikymmenten aikana hioutuneeseen palvelukonseptiimme: teemme työmme sydämellä, satsaamme ammattitaitoon ja opimme tuntemaan asiakkaamme sekä hänen tarpeensa. Kannamme vastuun työstämme ja teemme sen minkä lupaamme. Olemme asumisen asiantuntijoita.

Satsaamme toimintaamme, jotta olemme parempia yhdessä. Olemme oppiva organisaatio ja kehitämme osaamistamme. Arvostamme toistemme ammattitaitoa ja teemme asioita yhdessä.

"Puheenjohtajan, isännöitsijän ja huollon yhteistyö on hedelmällistä ja luottamukseen perustuvaa."  - Kari Vatanen, Asunto Oy Puistokatu 10:n hallituksen puheenjohtaja.

"Isännöitsijävalintaamme vaikuttivat Talokeskuksen referenssit ja asiantuntevan asukkaamme suositus. Vaa'assa painoi myös se, että Talokeskus on kuopiolainen yritys ja kaikki palvelut saa Kuopiosta."   - Eeva-Riitta Koponen, Asunto Oy Pohjolankatu 30:n hallituksen puheenjohtaja.
  • ”Asiakkaillemme tuottamiamme hyötyjä ovat kiinteistön arvon säilyminen, turvallisuus ja asumisviihtyvyys.”

    JARI BOLODIN, TOIMITUSJOHTAJA, VASTAAVA ISÄNNÖITSIJÄ, AIT

  • ”Huolto- ja siivoushenkilöstömme pitää taloyhtiöt siisteinä, kodikkaina ja toimivina, ripeästi ja asiakasta kuunnellen.”

    ANTTI HEIKKINEN, HUOLTOPÄÄLLIKKÖ, HMT