Kuopion Talokeskus haastaa Sinut auttamaan lapsia ja nuoria

Kuopion Talokeskus Oy juhli viisikymppisiään maaliskuussa 2018 asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Juhlakutsussa ilmoitimme, ettemme halua kukkia tai muitakaan lahjoja, mutta toivoimme lahjoituksia hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry:lle kuopiolaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen. Rahaa kertyikin peräti 3000 euroa – josta lahjoittajille vielä kerran iso kiitos. 

Lahjoituksen luovutustilaisuudessa totesimme hopelaisia kuunneltuamme, että 3000 euroa ei paljoon riitä. Haluamme auttaa enemmän. Niinpä perustimme nimissämme olevan Lahjoituslippaan Hopen www-sivuille, jonka kautta kuka tahansa voi lahjoittaa rahaa Hopelle.

Nyt haastamme Sinut mukaan lahjoituskampanjaan!

Kuopion Talokeskus on jo laittanut 500 euron siemenen itämään tähän Lahjoituslippaaseen. Ethän halua jäädä huonommaksi? Ota siis haaste vastaan ja lahjoita sopivaksi katsomasi summa tämän tekstin vierestä löytyvän lahjoituslippaan kautta. 

Lahjoituksen voi tehdä myös tämän linkin kautta: 
www.lahjoituslipas.fi/hope/kuopiontalokeskusoy


Voit jatkaa haastekampanjaa lähettämällä ylläolevaa linkkiä omille yhteistyökumppaneillesi sähköpostitse tai jakamalla sosiaalisen median verkostoissasi. Linkin kautta he voivat tehdä suoraan lahjoituksen lippaaseen.


"Hope käyttää lahjoitusvarat alueemme vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. ”Tuemme lapsia ja nuoria arjessa hankkimalla heille vaatteita ja leluja. Etenkin isompien lasten vaatteita ostamme lahjoitusvaroilla, koska emme saa niitä riittävästi yksityisiltä käytettynä, nyt mm. kura- ja talvirukkasia, collegehousuja, toppahousuja. Lisäksi käytämme lahjoitusvaroja lasten ja nuorten harrastuksien tukemiseen, jotta jokaisella lapsella ja nuorella voisi olla edes yksi harrastus. Lisäksi tarjoamme tekemistä elämyksien muodossa – nuori voi päästä ensimmäisen kerran leffaan lahjoituksen avustuksella tai perhe päästä yhdessä uimaan. Lisäksi näin joulun alla haluamme, että jokainen lapsi/nuori saa edes yhden uuden joululahjan.” – Hanna, Hope Kuopio ry –

Kampanjassa mukana olevat tahot:

Kuopion Talokeskus Oy - 500,00€
Mainos- ja digitoimisto Crealab Oy - 100,00€
Anna-Liisa Pekkarinen - 20,00€
Tekma Isännöinti - 250,00€
Kuopion Kosteusmittaus Oy - 500,00€
LVI-insinööritoimisto Markku Jänis Ky - 100,00€
Kallaveden Talohuolto Oy - 200,00€
Anna-Bella Karhu - 10,00€
Mari Pakarinen - 20,00€
Peltaco Oy - 50,00€
Pohjois-Savon Isännöinti Oy - 150,00€
Kati Bolodin - 20,00€