työmaana
kotikulman kiinteistöt

Kuopion Talokeskus Oy on tuttu ja läheinen kumppani monelle kuopiolaisperheelle. Yrityksemme on perustettu vuonna 1968 ja tarjoamme nykyaikaista isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelua yli 45 vuoden kokemuksella. Isännöimme ammattitaidolla kaiken tyyppisiä kiinteistöjä Kuopiossa ja Siilinjärven Vuorelassa. Kiinteistönhoitopalveluja tuotamme Kuopion keskustassa. Toimintamme kulmakiviä ovat kiinteistöjen arvon säilyttäminen sekä asumismukavuuden varmistaminen. Asiakkaitamme palvelemme yli 60 henkilön voimin.

Kuopion Talokeskus on täysin paikallinen yritys ja sen omistaa Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry. Paikallisuus on asiakkaan kannalta iso etu, sillä kaikki asiakkaiden asiat hoidetaan kotipaikkakunnalla ja työntekijät asuvat tällä alueella. Tunnemme hyvin myös täkäläiset eri palveluiden tuottajat ja yhteistyökumppanit. Tämä monessa koeteltu verkosto tuottaa kanssamme palvelut napakasti ja ajallaan.

Toimintamme kasvu ja kehitys on osoitus  asiakkaidemme luottamuksesta, eikä tähän  mielestämme edelleenkään ole minkäänlaista oikotietä. Uskomme hyvin koeteltuun reseptiin.
Tee työsi sydämellä, panosta ammattitaitoosi ja opi tuntemaan asiakkaasi ja hänen tarpeensa.
 

Ajankohtaista

30 maalis

Remontoija, huomioi tämä!

Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista (684/2015) ja Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta (798/2015) tulivat voimaan 1.1.2016. Lue lisää