Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoidon palveluihimme kuuluvat ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, sisäsiivoukset, yleisten tilojen kunnossapito ja erilaiset kiinteistön vastuulla olevat korjaukset. Nykyaikaiseen kiinteistönhoitoon kuuluu myös tiedottamista raportointia sekä palvelujen kehittämistä. Remonttipalvelumme tarjoaa taloyhtiöille korjauspalvelua tuntityönä.

• Huoltomiespalvelut
• Ympärivuotinen ulkoalueiden puhtaanapito
• Päivystys 24 h/vrk
• Lämmön, sähkön ja veden kulutusseuranta
• Kiinteistöjen pienehköt korjauspalvelut

Kiinteistönhoitoa KuopiossaHuoltomiespalvelut Kuopio


Turvallisuutta 24 tuntia vuorokaudessa

Päivystyksen tarkoituksena on turvata kiinteistön häiriötön toiminta sekä järjestää vika- ja avainpäivystys. Kaikilla vakituisilla työntekijöillä on tulityökortit ja työturvallisuuskortit. Lisäksi huoltomiehet ovat suorittaneet erilaisia alan ammattikursseja. Henkilöstömme vaihtuvuus on vähäistä, minkä ansiosta kiinteistöjen tuntemus säilyy hyvänä vuodesta toiseen.

Talokeskus päivystys


Energian kulutus seurannassa

Taloyhtiön suurimmat kuluerät muodostuvat energian käytöstä. Seuraamme taloyhtiön lämmön, veden ja sähkön kulutusta kuukausitasolla, lisäksi annamme suosituksia taloyhtiön energian käytöstä. Vertailutiedon pohjalta huomioimme mahdolliset poikkeamat ja selvitämme syyt niihin. Huolellisen kulutusseurannan avulla vältytään turhilta kuluilta laitteiden ja järjestelmien vikaantuessa.